1817-1618 QUEBEC ST_KA INTERIORS_WEBRES_60 1817-1618 QUEBEC ST_SET 1 OF 2_HIGH RES_-2 1817-1618 QUEBEC ST_SET 1 OF 2_HIGH RES_-4 1817-1618 QUEBEC ST_SET 1 OF 2_HIGH RES_-5 1817-1618 QUEBEC ST_KA INTERIORS_WEBRES_14
<
>
This project was the first universal design projects the KAI Team has been invited to work on. The Olympic village condo was a large unit that had a great layout to make the renovation possible.
The team re-designed the existing kitchen to have an accessible layout and added pull down accessories to all of the upper cabinets. We turned the flex room/den into a usable space for wheelchair storage, small appliance and additional cabinet space.
In the bathroom we modified the existing bathroom vanity to be wheelchair accessible and added a bench in the shower.
After working on this project we feel incredibly grateful and honored to have created an environment where our client can now use fully and enjoy her home.