1 2 3 4 5 6 7
<
>
Being a doctor’s office meant the space needed to be friendly and inviting, as well as easy to clean and be fully accessible for wheelchair users and those needing walkers to access the office. Combining functionality with design was at the forefront of our minds as we completed this renovation, which we feel we achieved with the spacious reception area and minimalist office design.


We created a space where the doctor could meet with and examine his patients, along with a separate private office where he could do paperwork between seeing patients. This private office also has access to an outdoor space, which he can utilise while he’s working.


Overall, completely changing the use of the space presented several challenges, but we feel we met them well, and the office now looks like it’s always been a doctor’s office.